Binnenspeeltuin ‘t Berenbos, Warandelaan 51a, 9230 Wetteren 0478/380437

Uw gegevens:

Voor het boeken van een feestje hebben we de contactgegevens nodig van een volwassene die zal instaan voor de verdere afwerking en voor het uitnodigen van de kinderen.

Uw naam:

Email:

Straat:

Nr:

Postcode:

Gemeente:

Telefoon:

Natuurlijk hebben we ook enkele gegevens nodig van de jarige(-n). Soms gebeurt het dat twee jarigen een gemeenschappelijk feestje willen houden, daarom heeft u hier de mogelijkheid om een tweede jarige in te geven. Let er op dat wij voor onze feestformules 6 kinderen per jarige vragen.

Voor -en achternaam jarige 1:

Geb.datum:

Voor -en achternaam jarige 2:

Geb.datum:

Het feestje:

Om onze planning correct te kunnen maken hebben wij een raming nodig van het totaal aantal kindjes dat u op het feestje verwacht. Als maximum neemt u het aantal dat u gaat uitnodigen (jarige inbegrepen), als minimum het aantal dat volgens u zal komen naar het feestje. Wij vragen minstens 1 volwassen begeleider per 6 kinderen. Ook voor de tafelschikking is het belangrijk om op voorhand een idee te hebben van het aantal begeleiders.

Verwacht aantal kindjes: +/- max

Aantal begeleiders:

Geef uw voorkeur voor datum en beginuur van het feestje (een feestje duurt maximum 3 uur). Indien niet meer mogelijk zullen wij u een paar alternatieven voorstellen. U kunt tijd winnen door vooraf bij ons even na te vragen of de mogelijkheid nog open staat.

Voorkeur datum:

Voorkeur feesttijd:

Kies nu de gewenste feestformule. Er kan slechts één formule gekozen worden per feestje, deze is dan van toepassing voor de hele groep. Water is standaard inbegrepen, u kan het feestje ook uitbreiden met één of twee frisdrankjes naar keuze per kind

Feestformule:

Keuze dranken:

U kunt nog een aantal opties bijboeken (steeds voor de hele groep), deze kunnen ook nog ter plaatse bijgevraagd worden.

Kinderchampagne (max. 10 glazen per fles):

Grote zakken chips (met schaaltjes, zout of paprika):

Extra snoepattentie voor elk kind:

Uw feestje wordt pas definitief geboekt na betaling van een voor schot van 30€. Duid hier aan hoe u deze wenst te betalen:

Als uw reservatie uitgevoerd kan worden en na betaling van een voorschot, kunt u gebruik maken van onze gratis uitnodigingen. Deze kunnen afgehaald worden in 't Berenbos of wij kunnen deze per post naar u versturen.

Graag uitnodigingen ?

Heeft u nog verdere opmerkingen of vragen:

Reservatie van een verjaardagsfeestje (kinderen 2 tot 10j) Vul hier de gevraagde velden in. Vergeet niet op het einde op de knop ‘verzenden’ te drukken zodat uw aanvraag naar ons doorgestuurd wordt !