Binnenspeeltuin ‘t Berenbos, Warandelaan 51a, 9230 Wetteren   0478/380437
Tot 3 jaar Voor de allerkleinsten, ook kruipertjes, is er een aparte softzone met o.a. ballenbadje, glijbaan, wippertjes, huisje en allerlei zachte elementen. Mama en papa kunnen gerust plaats nemen in de directe nabijheid zodat ze een oogje in het zeil kunnen houden. De ‘knutselaars’ kunnen leuke constructies maken in een bouwzone met zachte blokken. In het grote ballenbad kunnen ze naar hartenlust rollebollen of vanaf de glijbaan een schuifaf tussen de kleurrijke balletjes maken. Voor de meer avontuur-lijke peuters en kleuters is er de  funhouse met 3 verdiepingen, variërend in moeilijkheidsgraad. De speelkooi bevat talrijke hindernissen met onder meer carwash-rollen,  doorkruiptunnels, een kruipbuis en als ‘top’-attractie een uitkijkkubus vanwaar de kids een leuk uitzicht hebben over ‘t Berenbos. Drie   afzonderlijke   minitrampolines   zorgen   ervoor   dat   de kleintjes   niet   onder   de   voet   gelopen   worden   en   dat   ze tijdens de eerste sprongen begeleid kunnen worden.
4 tot 12 jaar Voor de groteren hebben we natuurlijk een aantal nog meer uitdagende attracties. De mega-funhouse biedt een brede waaier aan activiteiten met onder andere een dubbele regenboogglijbaan, een supersnelle buisglijbaan, een te gekke spiraalglijbaan, een doorkruipbuis met vensters op 6m hoogte, een supergroot ballenbad met kanonnen, twee avontuurlijke touwbruggen, glijballen, carwash-rollen, enz. De bouwers kunnen zich uitleven in de grote bouwzone met talrijke reuze- bouwstenen. Op de twee grote trampolines kunnen ze zeker hun energie kwijt. Gekke bokkensprongen in veilige omstandigheden... Als allergrootste uitdaging hebben we gekozen voor een ‘spidertoren’ met 6 niveaus waarin de kids na wat moeite het bovenste uitkijkplateau bereiken.
Voor iedereen Voor   jong   en   oud   hebben   we   een   ruim   aanbod   aan   drankjes   en   hapjes.   Aan   de   toog   kunt   u allerlei    frisdranken,    bieren,    warme    dranken,    snoep    en    ijsjes    afhalen    alsook    de    lekkere bereidingen   uit   onze   keuken   bestellen.   Er   is   voor   elk   wat   wils:   van   chocomelk   tot   Trappistenbier, van pannenkoek tot huisbereide spaghetti of croque. Voor   de   begeleiders   bieden   wij   bovendien   enkele   extras   om   de   tijd   wat   te   doden:   satelliet-TV   voor   oa   sportwedstrijden, een uitgebreid aanbod aan allerlei lectuur, een gratis WIFI-netwerk en een rokersruimte met zicht op de hele speeltuin.